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Reinventing the compact brewhouse
In: | BREWERS AND DISTILLER INTERNATIONAL / 9/2024 |
Autor: | Friedrich Banke, Dr. Korbinian von Terzi, Steve Grundy |
Dry Hopping- A new dimension of efficiency
In: | BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY / 4/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
Sud Sixty Six - Kompaktsudhaus mit hoher Energieeffizienz
In: | BRAUWELT / 27-28/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Valentin Reuber |
Dry Hopping-Eine neue Dimension der Effizienz
In: | BRAUINDUSTRIE / 1/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part III
In: | BRAUWELT International 6/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part II
In: | BRAUWELT International 5/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part I
In: | BRAUWELT International 4/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
An approach to develop an external dry hopping method by restoring the aroma transfer through dilution
In: | BrewingScience, November/December 2021 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
Nuevas tecnologías de bode para una cerveza „divina“
In: | Brauwelt En Español 1/2021 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Новые технологии варочного и бродильнолагерного цехов для «божественного» пива
In: | Brauwelt Mir piva i napitkov 1/2021 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
New brewhouse and cellar technology for divinely inspired beer
In: | Brauwelt Int. 6/2020 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Neue Keller- und Sudhaustechnologien für »göttliches« Bier
In: | Brauwelt 42/2020 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Innovative technology to reduce beer losses at dry hopping
In: | Brauwelt Int. 5/2020 |
Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
Innovative Technologie zur Verringerung von Bierverlusten bei der Kalthopfung
In: | Brauwelt 19/2020 |
Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 3: New aromas
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 1/2019 |
Autor: | Friedrich Banke |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 2: Wort boiling
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 6/2018 |
Autor: | Friedrich Banke |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 1: Mashing-in and mashing
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 5/2018 |
Autor: | Friedrich Banke |
A new machine improves work safety with compressed hops
In: | Brauwelt Int. 05/2016 |
Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
Nicht nur für Craft-Brauer. „Late Hopping“ macht Schule
In: | Brauindustrie 04/2016 |
Autor: | Friedrich Banke |
No solo para Cerveceros Artesanales. El “late hopping” hace escuela
In: | Brewing and Beverage Industry Español 02/2016 |
Autor: | Friedrich Banke |
Hopfenzerkleinerer unterstützt Arbeitssicherheit
In: | Brauwelt 06/2015 |
Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
Die richtige Mischung. Hochleistungsmischsystem für Schrot und Wasser liefert höhere Ausbeuten
In: | Verfahrenstechnik 04/2008 |
Autor: | Friedrich Banke |
AlloySius – From pre-masher to total mashing solution
In: | Brauwelt Int. 05/2007 |
Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |
AlloySius - Vom Vormaischer zum Maischefertiger
In: | Brauwelt 03/2007 |
Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |