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Reinventing the compact brewhouse

In: BREWERS AND DISTILLER INTERNATIONAL / 9/2024
Autor: Friedrich Banke, Dr. Korbinian von Terzi, Steve Grundy

 

Dry Hopping- A new dimension of efficiency

In: BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY / 4/2023
Autor: Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch

 

Sud Sixty Six - Kompaktsudhaus mit hoher Energieeffizienz

In: BRAUWELT / 27-28/2023
Autor: Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Valentin Reuber

 

Dry Hopping-Eine neue Dimension der Effizienz

In: BRAUINDUSTRIE / 1/2023
Autor: Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch

 

External dry hopping: The solution for problems? Part III

In: BRAUWELT International 6/2022
Autor: Michael Kohles, Ferdinand Gutsch

External dry hopping: The solution for problems? Part II

In: BRAUWELT International 5/2022
Autor: Michael Kohles, Ferdinand Gutsch

External dry hopping: The solution for problems? Part I

In: BRAUWELT International 4/2022
Autor: Michael Kohles, Ferdinand Gutsch

An approach to develop an external dry hopping method by restoring the aroma transfer through dilution

In: BrewingScience, November/December 2021
Autor: Michael Kohles, Ferdinand Gutsch

 

Nuevas tecnologías de bode para una cerveza „divina“

In: Brauwelt En Español 1/2021
Autor: Michael Kohles, Armin Pillmeier

New brewhouse and cellar technology for divinely inspired beer

In: Brauwelt Int. 6/2020
Autor: Michael Kohles, Armin Pillmeier

Neue Keller- und Sudhaustechnologien für »göttliches« Bier

In: Brauwelt 42/2020
Autor: Michael Kohles, Armin Pillmeier

Innovative technology to reduce beer losses at dry hopping

In: Brauwelt Int. 5/2020
Autor: Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter

Innovative Technologie zur Verringerung von Bierverlusten bei der Kalthopfung

In: Brauwelt 19/2020
Autor: Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter

Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 3: New aromas

In: Brewing and Beverage Industry Int. 1/2019
Autor: Friedrich Banke

Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 2: Wort boiling

In: Brewing and Beverage Industry Int. 6/2018
Autor: Friedrich Banke

Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 1: Mashing-in and mashing

In: Brewing and Beverage Industry Int. 5/2018
Autor: Friedrich Banke

Die richtige Idee zur richtigen Zeit

In: Brauwelt 36/2016
Autor: -

A new machine improves work safety with compressed hops

In: Brauwelt Int. 05/2016
Autor: Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer

Full hop aroma with 50 % less hops

In: Brauwelt Int. 5/2016
Autor: Friedrich Banke, Armin Pillmeier

Nicht nur für Craft-Brauer. „Late Hopping“ macht Schule

In: Brauindustrie 04/2016
Autor: Friedrich Banke

No solo para Cerveceros Artesanales. El “late hopping” hace escuela

In: Brewing and Beverage Industry Español 02/2016
Autor: Friedrich Banke

Hopfenzerkleinerer unterstützt Arbeitssicherheit

In: Brauwelt 06/2015
Autor: Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer

Volles Hopfenaroma mit halber Menge

In: Brauwelt 33/2014
Autor: Friedrich Banke, Armin Pillmeier

Vom Vormaischer zum Inline-Entgaser für Erntehefe

In: Brauwelt 37/2009
Autor: Friedrich Banke

AlloySius – From pre-masher to total mashing solution

In: Brauwelt Int. 05/2007
Autor: Friedrich Banke, Christian Nuber

AlloySius - Vom Vormaischer zum Maischefertiger

In: Brauwelt 03/2007
Autor: Friedrich Banke, Christian Nuber